32 palaa sydämestäni

Runoilija Nightingales

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänne kirjaudun vain, kun sanoja sanomatta on. Mutta jos heitit kommenttia tekeleistäni, niin varmasti seuraavan kerran tullessani ilahdun :)
 

En kai itsekään
tiedä mitä etsin

Kuvittelin -
maailman onnellisin nainen
vapaa kuin villi itätuuli,

Ja nyt,
itkenyt olen perääsi
vuodet

Sinut sitoisin nilkkaani
kanssasi vajoaisin
sen jos vain sallisit

Mutta aina karkaat
lohtua siis tahdon muualta
enhän voi näyttää sinulle heikkoutta

Toinen minut ottaisi
huomaatko,
lajitoverit riidoissa!

Et kai välitä
tahdot toisen
en ole oikea nainen

Ota toinen,
valitse toinen,
pääni huutaa!

Yritän, nii kovasti yritän
rakastua uudelleen

Mutta kaikki voimani on siinä
yhdessä
joka ne tuhlaa..

Sydämeni on lukossa,
ei se kuuntele

Siinä autiossa talossa.

Selite: 
Kaikki oli hyvin, ennen 32:ta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot