Tulevaisuus?

Runoilija minna89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille, jotka jaksavat laittaa kommenttia. Hienoa, että jotkut pitävät runoistani.
Muistakaa lukea muitakin runoja kuin vain sen joka sattuu ensinmäisenä olemaan =)
 

Sinulla kestää monta viikkoa
Saada minut ihastumaan sinuun.

Kuitenkin yhdellä:
-Sanalla
-Katseella
-Eleellä
-Liikkeellä
Sen muserrat.
Kuin sitä ei olisikaan.

Välillä tykkäät ja välillä et.
Ihastun sinuun ja muserrat tunteeni.
En tiedä mitä sinä minusta tahdot,
Mutta er taida tietää itsekkään.
Miettisit mitä teet ja sanot.
Päättäisit hei jo!

Enää nimittäin enää kauan kestä tätä.
Sä haalenet ja katoat lopulta.
Jos tietäisit päämääräsi ja minä omani,
Olisimme saavuttaneet jo paljon.

Asia on miten on ja vain sinä voit muuttaa sen.
Teethän sen pian?!
Meni se sitten miten tahansa.
Ei jäädä tähän jurraamaan.

Molemmilla on vielä tulevaisuus...

Selite: 
Keksitty koulussa ja runo ei ole mikään hyvä... Joskus tunteen purkaukseksi kirjoitettu...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot