Sinä ja minä♥

Runoilija ViiviLove

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 10.4.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan runoja ja muuta sellaista nuoresta iästäni huolimatta♥
 

Sinä ja minä
Ikuisesti yhdessä
Minä ja sinä
Toistemme mielissä

Saat minut sekoamaan
Tuntemaan rakkautta
Mieleni kohoamaan
Auttamaan heikkoja

Vain sinä olet minun
Vain minä olen sinun
Olemme luodut toisillemme
Viimeiseen hetkeemme

Selite: 
Tämä on minun ensimmäinen runoni ja oli vasta vähän niin kuin harjoitus mutta toivottavasti pidätte! :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo. Tässä on nuori rakkaus aidoimmillaan ja niin herkkänä.

*Onnellista Syntymäpäivää*

rohkeasti vain
lyyrisyyttä ja totuudellisuutta
löytyy

Onnitellen Sinua

Ihana runo. Sopii myös lauluksi. :)

Kaunis runo. Tässä on nuori rakkaus aidoimmillaan ja niin herkkänä.

*Onnellista Syntymäpäivää*

rohkeasti vain
lyyrisyyttä ja totuudellisuutta
löytyy

Onnitellen Sinua

Kaunis on suloinen runosi!

Joo-o

:)

Tää oli hyvä.

Selkeä, suoraviivainen ja aitoa rakkautta :)6

Ytimekäs ja suora. Kaunista! :)

Hieno aloitus.. Laita vain kynä laulamaan

Kaunis runo. Tässä on nuori rakkaus aidoimmillaan ja niin herkkänä.

*Onnellista Syntymäpäivää*

rohkeasti vain
lyyrisyyttä ja totuudellisuutta
löytyy

Onnitellen Sinua

Kaunis runo. Tässä on nuori rakkaus aidoimmillaan ja niin herkkänä.

*Onnellista Syntymäpäivää*

rohkeasti vain
lyyrisyyttä ja totuudellisuutta
löytyy

Onnitellen Sinua

 

Käyttäjän kaikki runot