E Per Tetto Un Cielo Di Stelle

Runoilija El Coyote

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.12.2008
Viimeksi paikalla: 4.1.2016 15:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En osallistu äänestyksiin. :)
 


Nuotion liekkien
lämpimässä kajossa

Vanhassa taskukellossa
haalistunut kuva

Hipaisen hellästi hymyäsi,
muistan sen yhä

Silloin kauan sitten

Minulla oli enemmän kuin
tähtien loiste.

Selite: 
Inspiraationa kappale nimeltä E Per Tetto Un Cielo Di Stelle (=Kattona tähtitaivas) http://www.youtube.com/watch?v=02W1ynJmeDE
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa haikean kaunis runo. Tunnelma on niin voimakas, että voi nähdä sen nuotion, hämärän ja hymyn. Upea tuokiokuva.

Haikea runo, ah niin haikea.
Minuun vetosi erityisesti tuo taskukello...

Herkistävä muisto,upea,pidän.

Suloista

Kaunis :)

Upea.

Oho.. Todella kaunis on runosi !

Tähän ei korusanoja tarvita
muuta kun

UPEA!!

Haikean herkkä ja kaunis. Pidän näistä viimeisimmistä runoistasi.

Ihana...

sanaton...

Muistojen hetkessä elämistä lumoavan kauniisti.

Haikean ihana :)

Suosikkeihin män !

Onkohan taskukellon kuoressa hymykuoppakin. Joku sanoi että vanhoissa kelloissa on paljon kiviä... niitäköhän ne.

Liikuttavan kaonis runo!
Hienosti yhistelty tuntemukset.

Tosi kaunis runo, pidän!

Vauh, upea tämä, herkistyy itsekin.

Kauneus on harso

Tämä on jo niin monin sanoin kehuttu, ettei minulla enää riitä uusia sanoja, joten totean vain, että tykkään tästä :)

Kaunis, suloinen runo.

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot