Hän

Runoilija Carran89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jokainen hetki päällä maan
saa yhden henkilön iloitsemaan
– hän löytänyt on kaiken
mitä koskaan tarvitaan.
Jokainen aamu, päivä uus,
jokainen tunti sen todellisuus
jokaiseen henkäykseen
sisältyy ikuisuus.

Taivaat ja maat
hän kulkea saa,
sillä hän rakastaa
tätä maailmaa.
Tämä elämä
kaiken kestävä
saa ihmisen
riemuitsemaan.

Jokainen hetki lempeän yön,
jokaisen unen, jokaisen työn,
hän muistaa sen kaiken
– siitä vetoa lyön.
Tanssien kuutamossa,
laulaen sateen lomassa
hän kulkee eteenpäin
tässä maailmassa.

Tuulet ja tuiskut
kohdatessaan
aina nauraen jatkaa
kulkemistaan.
Talviyön kylmyys
kun käy puremaan,
hän luokseni saapuu
kesää odottamaan.

Selite: 
Sarjassamme outoa runoutta.. ^^
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot