Rakas Jumala

Runoilija Carran89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakas Jumala
tänä iltana
sen jälleen ymmärsin
ketä todella rakastin
”Hänen tulonsa
minut saa
heräämään horroksestani,
maailmastani.
Hän aukaisee silmäni
ja opettaa lentämään
taivaiden halki
ja läpi elämän.”

Rakas Jumala
tällä tunnilla
niin paljon sain
vaikka vähän hain.
Jokainen hetki
jonka viettää saan
hänen vierellään,
saa elämään.
”Hän jälleen opettaa
uneksimaan
eläviä unia
todellisuudesta.”

Rakas Jumala
tänä iltana
niin kauas kurkotin
ilman että putosin.
Vanhat sanat
joita itse ennustin
käyvät totehen
– enää luovu en.
”Hän herättää jälleen
tähän elämään
ulkona unistani,
maailmastani.”

Selite: 
Ensimmäinen runo uudesta rakkaudestani.. Asiasta kuullaan vielä, kunhan saan jotain kunnollista paperille ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot