Musta valo

Runoilija johannna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tykkään saada palautetta ois ihanaa jos vaivaudutte :)
 

Valo seuraa minua unissani, mutta se ei ole kirkasta valoa vaan mustaa valoa.
Se yrittää saada minut sanomaan muuta kuin tarkoitan, sanomaan ja tekemään asioita mitä en halua.
Juoksen yössä musta valo sielussani, tappaen kaiken minkä näen.
Lopulta päädyn talon katolle, sillä valo käskee hypätä.
Valo näyttää kauheita asioita ja saa minut epätoivoon, mutta minä en hyppää.
Valo et saanut minua hyppäämään, minä olen voimakkaampi!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot