Ikuinen kylmyys

Runoilija johannna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tykkään saada palautetta ois ihanaa jos vaivaudutte :)
 

Se hyytää luita ja ytimiä, pitkät ja laihat sormet kalman kylminä.
Kylmyys vaivaa, eikä siitä saa rauhaa, hitaasti se hiipii ulkoa ja hukuttaa.
Silla ei ole muotoa, ei kasvoja, se sulautuu minuun.
Kylmyys kiehtoo ja pelottaa, mitä se merkitsee?
Kun kysyn miksi on niin kylmä, niin äiti sanoo, että vain ruumiit on kylmiä et sinä tyttöseni.
Sitten kysyn,
Äiti olenko minä ruumis?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot