Sinä tiedät...

Runoilija johannna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tykkään saada palautetta ois ihanaa jos vaivaudutte :)
 

Katsot minua kuin ala-arvoista, kuin jotain sairasta ja ällöttävää.
Olen sinulle kuin rutto, josta pitää päästä eroon…
Mutta vain sinä tiedät… Sinä tiedät millainen olen ja nyt kiellät sen.
Vain sinä tunnet minut, silti toivot, että et olisi koskaan tuntenut minua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista..Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot