Todellisuus

Runoilija johannna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tykkään saada palautetta ois ihanaa jos vaivaudutte :)
 

Se kaikki oli vain unelmaa, jota me elettiin silmät suljettuina.
Ei nähty mitään, vain harhakuvia ja vääristyneen kauniita kuvia.
Mutta jos kävelee silmät suljettuina, sitä viimein kompastuu ja kaatuu mustaan todellisuuteen.
Silloin ei enää itkut auta se kaikki kaunis on mennyt jo aikoja sitten, minä jatkoin sen elämistä toivoen uutta kaunista aikaa. Nyt kaikki on liian myöhäsitä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot