Leppäkerttu

Runoilija buiggo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei jäädä mennyttä murehtimaan.
 

Olen sokea
En voi luottaa muihin aisteihini

Sillä sydämeni muokkaa niiden viestejä
Itselleni mieluisiksi
Muille tuhoisiksi

Ajan myötä näen valheiden läpi
Totuuden kuristaessa sisintäni
Surun tuhotessa sydämeni
Lämmön

Rakkauden

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot