Nimetön

Runoilija Cold Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuinka voin myydä sinulle kyyneleeni, kun ne ovat vain arvottomia vesipisaroita?
Ja kuinka voin vuodattaa puolestasi verta, kun en edes tunne sinua?

Omia ajatuksiaan hautova, lukiossa oleva pikkukakara, joka ei koskaan ymmärrä omaa parastaan.
 

Minä näin sinun kasvosi peilissäni,
kuinka paljon vihasinkaan niitä.

Sinulla oli hymy kauniilla huulillasi,
kuinka paljon rakastin hymyäsi.

Sinä katsoit minua sinisillä silmilläsi,
en pystynyt kääntämään silmieni katsetta pois silmistäsi.

Kosketit minua kasvoihin,
kaulalle,
nautin pitkien sormiesi kosketuksesta.

You are my heroin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiintoisa puhutteleva runo. Näkyikö peilistä runominäsi?!

ihana

hmm
Hiukan ristiriitaisen oloinen,
se taitanee olla tarkoituskin
Hiukan kömpelöä kerrontaa
mutta kiehtova tarina runoosi
sisältyy
se on kuin uni

Kaunis runo. :)

 

Käyttäjän kaikki runot