Nimetön

Runoilija Cold Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuinka voin myydä sinulle kyyneleeni, kun ne ovat vain arvottomia vesipisaroita?
Ja kuinka voin vuodattaa puolestasi verta, kun en edes tunne sinua?

Omia ajatuksiaan hautova, lukiossa oleva pikkukakara, joka ei koskaan ymmärrä omaa parastaan.
 

Kasvatin hopeiset siivet selkääni,
ja katsoin taivasta,
ja taivaanrantaa,
josta aina muistin sinut,
olethan sinä minun taivaani.

Muistin sinun hymysi,
ja muistin äänesi,
joka kaikuu aina sydämessäni.
Muistin kätesi kädessäni,
huulesi huulillani,
henkäyksesi korvani juuressa,
kun vannoit rakkauttasi.

Ja rakastun sinuun aina vain enemmän,
rakastan edelleen,
vaikka oletkin kaukana.

Selite: 
Eräs ihminen antoi minulle tähän inspiraation, laatu ei ole mistään parhaimmasta päästä...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo kaipauksesta, pidin tästä =)

Ei laadussa kyllä mitään vikaa ole. Oikein nätti ja herttainen. Kauniin haikea.

 

Käyttäjän kaikki runot