Nimetön

Runoilija Cold Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuinka voin myydä sinulle kyyneleeni, kun ne ovat vain arvottomia vesipisaroita?
Ja kuinka voin vuodattaa puolestasi verta, kun en edes tunne sinua?

Omia ajatuksiaan hautova, lukiossa oleva pikkukakara, joka ei koskaan ymmärrä omaa parastaan.
 

Murhaaja, murhaaja!
Ne kiljuivat ajatuksissaan

jotka pommittivat käsiäni

Käsiä,
jotka nostettiin pään ympärille.
Annoin vain omenan,

punaisen omenan

En lyönyt teroitetulla kynällä,
en pyyhkinyt kumilla verta pois.
En lievittänyt kipuja

hellillä sanoilla

Nautin vain kivustasi

sadistista mielihyvää

Ja sen takia niiden ajatukset

löivät maahan polvilleen

Kohottaen puukon päänsä ylitse,

tuomitsevat minut kuolemaasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kysymyksiä herättelevä ja upea runo!
Suosikeihin menee (:

mielenkiintoinen hyvä

Kysymyksiä herättelevä ja upea runo!
Suosikeihin menee (:

mielenkiintoinen hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot