Nimetön

Runoilija Cold Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuinka voin myydä sinulle kyyneleeni, kun ne ovat vain arvottomia vesipisaroita?
Ja kuinka voin vuodattaa puolestasi verta, kun en edes tunne sinua?

Omia ajatuksiaan hautova, lukiossa oleva pikkukakara, joka ei koskaan ymmärrä omaa parastaan.
 

Hengityksenhuuruja kylmässä Auringon nousussa,
Rintasi kohoilee tuoden pilviä keuhkoistasi,
Maatessasi varpuvuoteella katajien keskellä.
Kohotessani yllesi,
Viillän sinun sydämeesi viiltoja,
Kivun huutojen kaikuessa varhaiskoivujen välissä,
Ja huutojen välissä kerrot rakkaudestasi kipuun.
Kateellisuudessa viillän syvemmälle,
Kirjoittaen nimeni viiltoihin,
Merkaten kenelle kuulut.
Silti kerrot rakastavasi minua,
Vaikka rinnassasi on sydän riekaleina,
Mutta eihän sinulla voi olla kahta rakastajaa,
Kun veresi valuu pitkin rintaasi.

Ja käsissäni oli mustetahrat

Selite: 
Näin vuoden tauon jälkeen palaan tänne runo maailmaan. Kommentteja arvostan ja luen edelleen, vaikka en kaikkiin vastaakaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

mahtavaa runoutta pidin paljon

mahtavaa runoutta pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot