"Me"

Runoilija Thalin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There's always another way
 

Millainen on meidän porukkamme? Mitä "me" pitää sisällään?

On tyttö, joka on valtava sydän: paljon energiaa, paljon tarjottavaa.
Meihin kuuluu näyttelijätyttö, joka ei voi vastustaa musiikkia.
Meillä on harjoittelunaltis, nuori shamaani.
Tilkkutäkki, ilmaisu ja lämmin peitto on eräs meistä.

Mukaan on eksynyt balettia rakastava naisenalku.
Meistä löytyy pussi käärmemäistä teknisilmaisuksellista tarkkuutta.
Yksi meistä on säröinen sielu ja keho: valmiina parantumaan vahvimmaksi meistä.
Tärkeä pieni osanen on tietenkin sisäisesti epävarma jumaltyttö.

Erään rooliksi jää ujo maailmanmatkaaja: tyytyä siihen, mitä ihmisiltä saa.
Sitten meitä oli yksi, joka valitsi toisen tien: joku, joka aikoo huipulle muuta reittiä.
Yksi ylilmääräinen ihmetys lähti tänä keväänä seuraamaan meitä.
Minä, joka analysoin ihmisiä parhaan kykyni mukaan ja aivan väärin.

Selite: 
Koulutusohjelmallemme osoitettu runo. Erityisesti tuolle lampaalle, joka lähti pois. Jos joku tunnistaa itsensä, noissa kaikissa on syvempi merkitys kuin mitä päälle päin näyttäisi...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot