Valinta.

Runoilija Thalin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There's always another way
 

En ole valmiina valitsemaan,
en päättämään perinpohjaisesti.

En tiedä, mitä tekisin, en ketä suosisin.
Kaikki ansaitsevat paremmin, enemmän ja täysin,
vaikka sortuisin yrittäessäni, vaikka epäonnistuisin ja jäisin yksin.
Silti pitäisi yrittää -- heittäytyä, antaa mennä ja rakastua.

Toisaalta minulla on Taito.
Kaikki se, mitä tiedän.
Onko muulle tarvetta?
Onko ihmisille aikaa?

Jos olisin varma, en kirjoittaisi näitä sanoja.
Silti aion odottaa, ystävystyä ja olla oma itseni.
Teen täysillä juuri sen, mitä haluankin...

.. ja mitä minä haluan?

Selite: 
Viides sarjan runoista: 'vielä viimeinen vaihtoehto'. Jossain määrin tämä kiteyttää myös ongelman ytimen, ja jättää minulle tien kuljettavaksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin analysoit haastettasi, jonka äärellä moni muukin kamppailee. Tsemppiä valinnan kiteytymiseen, eiköhän se sieltä aikanaan jollain tapaa valikoidu.

 

Käyttäjän kaikki runot