Sähköä.

Runoilija Thalin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There's always another way
 

Miten bitteihin voi ihastua, huolestua, pelätä, ujoutua?
Ehkäpä kasvoihin niiden takana, runoilijaan, kuvataiteilijaan, lauluntekijään?
Voiko sellaista kutsua ystäväksi, jota ei ole koskaan tavannut?
Mitä tekee välimatka?

Miksi janoan vastausta?
Miksi pelkään reaktiota?
Aloitinko oikealla osalla sieluani?
Haluanko todella paljastua?

Mitkä sanat valitsisin?

Selite: 
Kolmas samaa sarjaa. Miksi sekavoitan omaa oloani ihmisillä, kun voisin vain tyynesti sulkea kaikki pois? Ehkäpä se en sitten olisi minä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot