Minä.

Runoilija Thalin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There's always another way
 

Sitä luulee olevansa kaikkea.

"Jäätä", "ei sydäntä omista", "se häikäilemätön".

Sitten menee, astuu hymyyn, suoraan toisen syliin.

Ja unohtuu rehellisen unen lepoon, vain vaipuu kuviin.

Selite: 
Ja taas. *syvä huokaus* Liian poikki miettiäkseni tarkemmin tavutusta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on ihana, puhutteleva. Pidän.

Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot