Nimetön

Runoilija Harmony

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluaisin olla luova, kuten eräs ystäväni. En kuitenkaan tunne pystyväni siihen. Mieleni on liian moninkertainen, sokkeloinen ja synkkä, että sen saisi avattua taiteen muotoon. Yritystä kyllä löytyy. Ja ehkä joku päivä on tarpeeksi kokemusta.
 

En tiedä, uskallanko rakastaa.
Uskallanko ollenkaan.
Mutta sydämeni huutaa.

Eihän ketään voi pakottaa rakastamaan.
Ei sydäntä pamppaamaan.
Mutta rakas ymmärrä,
minun sydämeni osaa ainoastaan,
rakastaa.

Ehkä haluaisit olla sen oma,
joka sydämesi vei ensimmäisen kerran.
En tiedä, mikä meni vikaan.
Mutta en voi auttaa sinua.
Pakenen kauemmas.
Sillä sinut sydämeni haluaa.

Kerrothan minulle,
jos sydämeni kutsuu sinua turhaan.
Jos sydämesi toisen on.
Enkä voi sitä valloittaa.
En vielä.

Sillä minä todellakin pakenen.
Pakenen sinun sydämesi harmoniaa
toisen sydämen kanssa.
Sillä sen kuuluisi pamppailla minun omani rinnalla.

Kerro pian,
miten asia on.
Että minun olisi helpompi päästää irti.

Ehkä minun sydämenikin olisi korjattavissa.

Selite: 
Sinulle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Harmony Alastomuudesta 5.12.2006 1 Runo
Harmony Rakastan sinua 10.2.2007 1 Runo
Harmony Mitättömyys 27.9.2006 0 Runo
Harmony Nimetön 1.10.2006 0 Runo
Harmony Minä 20.9.2006 1 Runo
Harmony Nimetön 2.9.2006 0 Runo
Harmony Dreamer 13.8.2007 1 Runo
Harmony Kaipaus 10.2.2007 0 Runo
Harmony Utopia 6.3.2007 0 Runo
Harmony Nimetön 8.10.2006 0 Runo