Rakastan sinua

Runoilija Harmony

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluaisin olla luova, kuten eräs ystäväni. En kuitenkaan tunne pystyväni siihen. Mieleni on liian moninkertainen, sokkeloinen ja synkkä, että sen saisi avattua taiteen muotoon. Yritystä kyllä löytyy. Ja ehkä joku päivä on tarpeeksi kokemusta.
 

Kesän paahde oli jo loppunut,
kääntynyt syksyn tuuleksi.
Sateeksi ja myrskyksi.

Syksykin on ohi jo.
Lumet tulivat,
ja ne menivät.

Vaikka vuosi on kohta mennyt.
Olen kulkenut sen yksin.
Yrittänyt unohtaa kipeitä muistoja.

Sinä jäit unholaan.
Jo hetkeksi nukkumaan.

Mutta joskus iltaisin
kuvasi nousee mieleeni.
Uudelleen,
ja uudelleen.

Rakastin sinua.
Rakastan vieläkin.
Ja vaikka kohtelit minua huonosti,
valitsit toisen.
Rakastan yhä.

Sinä sait onnen toisen kanssa.
Ajoittain pystyn jopa iloitsemaan puolestasi.

Rakkaus sinuun kasvaa.
Se kasvaa,
vaikken ole kuullut sinusta mitään.
En puoleen vuoteen.
Ja nyt kauemmin.

Haluan vain kertoa.
En oleta mitään.
En pyytele.
Mutta haluan, että tiedät.

Eivät kesän paahteet.
Eivät syksyn sateet.
Myrskykään.
Lumet eivät sitä mukanaan vieneet.
Eikä se koskaan sammuisi.

Olet aamunkoite,
joka silmäni aukaisee.
Olet maailma, jossa elän.
Ilma,
jota hengitän.

Luulin,
että aikanaan sinäkin unohdut.
Mutta aika olikin juuri se,
mikä sinut mielessäni pitää.

En koskaan unohda sinua.

Enkä sitä rakkautta.
Joka aamu se syttyy uudelleen.

En anna sen sammua.

Selite: 
Sille yhdelle. Mä vaan rakastan sua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Syksyinen rakkaus.

Kaunista ja toimivaa.

kylläKyllä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Harmony Alastomuudesta 5.12.2006 1 Runo
Harmony Rakastan sinua 10.2.2007 1 Runo
Harmony Minä 20.9.2006 1 Runo
Harmony Dreamer 13.8.2007 1 Runo
Harmony Mitättömyys 27.9.2006 0 Runo
Harmony Nimetön 1.10.2006 0 Runo
Harmony Nimetön 2.9.2006 0 Runo
Harmony Kaipaus 10.2.2007 0 Runo
Harmony Utopia 6.3.2007 0 Runo
Harmony Nimetön 8.10.2006 0 Runo