Väsymys

Runoilija aidattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vääriä värejä ihollani
 

Herään joka aamu
sillä väärällä jalalla

töihin, kotiin, töihin..

ja sitä rataa
joka päivä ja

Työkaverit on tylyjä
minulle

Minä meikkaan silmäpussini
huolella pois näkyvistä ja
laitan päälle sen kestohymyn
jonka opin jo lapsena

Posket kipeinä nukkumaan
ja kaikki alkaa taas uudelleen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot