Töitä töiden päälle

Runoilija aidattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vääriä värejä ihollani
 

Silmät sikkurassa
mä kävelen töihin
ja teen työni huolella

Kun pääsen vihdoin kotiin
olen taas töissä

unissani teen töitä ja
jännitän jokaista lihastani
vaikka nukun

Kankeana menen taas työpaikalle
jossa ahdistuskäyrä näyttää huippua

Kotiin palatessani jälleen
ahdistun siitä kun en
saa mitään tehtyä

Mitä teen kun en ole töissä,
mitä muutakaan voin tehdä?

Vapaapäivinä en halua olla kotona

en saa levättyä enkä
pysty lähteä mihinkään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot