Epätoivo

Runoilija aidattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vääriä värejä ihollani
 

Henki ei kulje kunnolla,
tai ainakin tuntuu siltä

liikaa paskaa kaadettu
päälle samaa aikaa

en tajua miten kestän
yksin

en halua vaikuttaa
heikolta, koska
sitä en ole

vaikka totuus
on, että olen
heikko enkä vain
myönnä sitä itselleni

koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot