Pois

Runoilija jani-

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyl se siitä, kun jaksaa taistella.
 

Jätin sut yksin pimeään,
kun lähdin luotas.
Vaikkei määränpäätä ollut lain,
tuntui vain, et mä susta tarpeekseni sain.

Tuulta vasten mä purjehdin.
Pois luotas armahin.
Aattelin, et vihoissain sulle jotain teen.
Siks mä pois nyt meen.

Ei tämäkään ollut happy ending.
Piti meille pitää big wedding.
Ja lapsiakin aateltiin hommata kaks,
mut muuttui tää päivä päivältä vaikeemmaks.
Siks läksin mä kauas pois,
jotten mä sulle enää taakka ois.

Mut kun asiaa tarkemmin mietiskelin,
mä huomasin, sua tarvitsen.
Ilman sua ei ole mua, joten rukoilen.

Kultasein mä virheen tein,
kun itseni sulta pois vein.
Mä haluun korvata tän ja aloittaa uuden paremman elämän.
Sinä osana sitä tietenkin,
sillä ilman sua mä kai kuolisin.

Selite: 
Innostuin taasen kirjottamaan jotain..
Kategoria: 
 

Kommentit

Uskalsin tähän asti lukea runojasi, kunnes tuli itku. Todella herkkiä ja aitoja.

 

Käyttäjän kaikki runot