Rakkaalleni

Runoilija Laumastaan eksynyt

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki ei ole sitä miltä näyttää- Vain harvat näkevät pintaa syvemmälle.
 

Siinä oli hyvä olla
Sun turvallisessa sylissä
Kun sä painoit mut
itseäsi vasten
Kun piirsit kuvioita
mun paljaaseen selkään
Kun sä suutelit mua
niin hellästi
Oli niin hyvä olla

Mä olisin voinut olla siinä ikuisuuden
ja enemmän
Mutta aamu tuli
väistämättä
Ja tiesin
olit lähtemässä

En olisi halunnut
päästää sua lähtemään
Ikävä ei kuole
yhteen suudelmaan
Eikä edes niihin
kauniimpiin sanoihin
Tule pian takaisin
sillä niin minäkin sinua.

Selite: 
Hiukka tökerö, mutta kirjoitettu suoraan sydämestä <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielestäni koskettava. :>

 

Käyttäjän kaikki runot