Uusi aamu

Runoilija Laumastaan eksynyt

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki ei ole sitä miltä näyttää- Vain harvat näkevät pintaa syvemmälle.
 

Mieli matkaa unten mailla
Kevyt puhallus kasvoilla
johdattaa sen takaisin todellisuuteen
Ja silmät aukaistessa
kohtaan hymyilevät kasvosi

Voisinko pyytää aamulta enempää
Kuin nuo hymyilevät kasvosi

Selite: 
Mikään ei ole ihanampaa kun herätä rakkaansa viereltä <3 Tämä on jotenkin töks töks :P
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot