Sallittu teko

Runoilija Yuwi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unelmille ei ole loppua, todellisuulle on loppu, joskus.
 

Salli muiden loukkaukset
Salli heidän tukehduttaa sinut
Anna heidän yrittää tappa sinut
Vanhalla, ruosteisella miekalla.

Tiedät, he eivät onnistu,
olet opettanut huonosti.

He kostavat ja
janoavat kostoa loppuun asti.

Salli heidän koskettaa vertasi
Salli heidän runnella sielusi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuli sellanen manowar fiilis :D tää on hieno tykkään n_n

 

Käyttäjän kaikki runot