Nimetön

Runoilija Yuwi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unelmille ei ole loppua, todellisuulle on loppu, joskus.
 

Älä kiellä minua,

tulen ja pyydystän sinut haaviini,

vaikka se tuhoaisi kaikki muutkin ympärilläsi.

Pyydän, mitä en koskaan tee,

jätä rakkaasi elämään

ja anna oma sielusi

minulle, kuolemalle,

jolle se kuuluu,

sinut on nimetty,

sinut on jo merkattu poistettavaksi,

sinut täytyy ottaa pois maailmasta,

joka ei kaipaa sinua enää.

Tuhoan sinut,

tiedät sen,

en muuta haluakaan,

työhöni se kuuluu,

jota niin rakastan,

joka myös on tehnyt minusta

kylmän ja säälimättömän.

Siis tule luokseni,

säästä muut uhreiltani.

Palkitsen sinut vielä,

urheasta teostasi,

jos vain tottelet..

..Kuoleman tahtoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:/ ... toisaalta,toi on elämää.. Nykyään... ihana ja kaunis runo <3 voimakas tunteinen

 

Käyttäjän kaikki runot