Äitiyden ihme

Runoilija marzi90

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Untuvapilven reunalta,

kai katselit minua kaukaa,

mietit pitkään hartaasti,

ja onneksi minut valitsit.

Sain kokea ihmeen kauneimman,

tunteen vahvan hienoimman.

Kun rinnalleni pieni laskettiin,

äidiksi vihdoin kutsuttiin.

Selite: 
Kirjoitettu esikoisen syntymän jälkeen
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava ja ihana. Ehkä mäkin koen tällasta sit joskus :)

 

Käyttäjän kaikki runot