joph

Runoilija tintti000

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runot kertoo mun tunteista ja ihmissuhteista elämästä ja kuolemasta
 

kun ajattelen sua ja mua eli meitä
kuljetaanko nyt yhdessä vaiko eri teitä
tutustuttiin vasta äsköttäin
ja musta tuntuu kuin jo vannoisin rakkauttain
pää täynnä tyhjää tai sit siellä on liikaa ajatuksia
kannan mukanani muistoja menneisyydestä niitä kaikkein tuskaisimpia
oon kelaillut asiaa jo liikaa
miks mun pitää itseäni tällä piinaa
kaikki on vasta niin alussa, mutta siltikään en tahdo sua menettää
mut jos tahdot lähteä totean vain et ainahan kaikki hyvä lähtee menemään
tottunut oon kaiken menettään mut silti kaikkea sitä jään kaipaa
toivon vaan et oppisin rentoutuu sun seurassa , anna mulle aikaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot