lopussa

Runoilija tintti000

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runot kertoo mun tunteista ja ihmissuhteista elämästä ja kuolemasta
 

en tiedä ajatuksistasi mitään
todellisuudessa kaipaatko vierellesi ketään?
olenko vain hetken huvia huoletonta
katsotaanko yhdessä tulevaisuutta
aika ja välimatka meitä nyt erottaa
voiko joku tän kaiken multa hajoittaa
kaikkihan meistä haluaa eriasioita
toinen tekee virheitä,toinen muuttaa maasta
tällä hetkellä ei voi muuta, kuin toivoa
pitää vähäisiin puheisiin luottaa ja uskoa
antaa ajan kulua, odottaa!
tää tilanne vaan alkaa mua hajottaa
aika alkaa hiljalleen loppua
tähän tunteeseen ei voi kukaan tottua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot