elän vielä

Runoilija tintti000

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runot kertoo mun tunteista ja ihmissuhteista elämästä ja kuolemasta
 

Elän elämää päivä kerrallaan
mitäpä tässä turhia toivomaan
kaikki tuntuu hajoavan
maailma ympäriltä katoavan
ei tätä kuitenkaan voi muuttaa
ei kukaan täältä ketään tuu pelastaa
pitää vaan elää ja jotain yrittää saavuttaa
mut mä en pelkää kuolemaa
sitä hiljalleen jo haluaa päästä rauhaan
syvälle mullan alle omaan hautaan
mut oon nuori tyttö vasta
en minnekkään pääse tästä helvetin maailmasta
tiedän kuitenkin, että mua ollaan vastassa
siellä kaukana jossain toisessa maailmassa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot