Rakkaus katoaa

Runoilija NHB

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luonas sun
kun olla sain
olit siinä mun kainalossain
hiuksiasi silitin
vastasit kosketukseen
kauneutes vei mut kadotukseen

pikku hiljaa siirryit niin
unelmista toisiin unelmiin
en ollutkaan enää määränpää
vaan jotain jonka voi menettää

heitit minut pois
niin kuin likaisen roskan
nyt parempi ois
kuin ei oltaisi tavattu koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot