Simon runo

Runoilija NHB

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Simolla on hyvä työ
ja hienot vaatteet
Simo päivittäin pippuripihviä syö
ja hänellä on kadehdittavat aatteet

Simo ei rukoile
vaan hän on rukous
Simo ei ulkoile
koska ilman treeniäkin hän on itse upeus

Simolla on suuri kartano kuusisaaressa
hän teki sen itse omilla kätösillään
Simolla on myös huvijahti omassa saaressa
jonka osti käteisillään

Oi miksi Simo olet niin mahtava
mikä on sinun salaisuutesi
Oi kerro minulle Simo vapahtaja
miten tulen samanlaiseksi

Simo vastaa minulle,
et mitenkään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot