Autio

Runoilija hopeaneilikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen Enigma, Mystikko, Valon Soturi, Ikuisen Rakkauden Etsijä.
 

Tänään sydämeni pysähtyi
katsoin taakseni
ja tiesin kuolevani

olen mennyt liian pitkälle
kantanut Tuomion Viittaa
harteillani
katsonut Varjoani
ja hyväksynyt,
että
olen haavoilla,
uupunut
ja yksin.

Olen itse tuhonnut Totuuden,
puhunut mustaa muista,
eristänyt itseni muilta,
ettei tarvitse
kohdata kipua...

paetessani kipua
olen karkoittanut pois
kaikki
joita
rakastan.

Olen elänyt itseäni vastaan
jo pitkän aikaa.

ei ihme, että väsyttää jo.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

väsymykselläkin on aikansa
väsymyskin väistyy
tuulesta uusi puhti
valosta uusi suunta

 

Käyttäjän kaikki runot