aamukaste

Runoilija sanomattomuus

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

oo mun peikko ja vaella kanssani
juokse mun kanssa halki metsien
kesäisten niittyjen ja pehmeiden sammalien
tuu mun viereen ja katsele aurinkoa
huuda kanssani kalliolta ja oo mun aamukaste

Selite: 
hah.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kaunis ja suloinen runo. :) Ja hyvää syntymäpäivää :)

Ihana, sai väkisinkin suun virneeseen.

suloinen runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot