odotus

Runoilija sanomattomuus

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

odotus
ilta valmistaa tuloaan
kukaan ei tule
kukaan ei halua
naurettavuuden tunne
säälittävä nauru itkun keskeltä
käpertyä yksikseen
rutistaa peittoa kuin omaa rakastaan
tyytyä siihen ettei kukaan enää käperry takaisin
eikä vajoa minuun
ei enää

Selite: 
taitaa hemmetin odotus olla ihan turhaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot