ei sitten

Runoilija sanomattomuus

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

makaan huoneessa
kaikki on täydellistä
kaikki on hienoa
kerrassaan upeaa
silmäni vaeltavat ympärille
toivovat jotain näkevänsä
jonku takertuvan jostain
ottaa kiinni pimeydestä
ponnahtaa esiin
merkitsevä katse päätyy turhuuteen
turhanpäiväisyys
kylmyys
sanattomuus
silmät auki kaiken yötä
pistävät silmät kiinni eivät mene
etkä sinä tule
enkä minä nukahda
enkä minä osaa

Selite: 
typerää tällainen ja surkeaa. aivan surkeaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot