Aika yksin

Runoilija Silver Skydog

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyviä emme ole. Pahoiksi emme halua tulla.

Olkaamme siis rumia!
 

Levy jumittaa, ei esiin pääse loven luotteet.
Ei huolta, että roinahyllyt ratkeis painostaan
- myy tasaisesti elävältäbalsamointituotteet.
Jengi itsestänsä puuhaa omaa retromainostaan,
vaikka ikuisesti sama on vain kipsivalospää.

Onhan se aika yksinäistä, kun yksin aikakin aika yksin jää.

Katseet sivu itsestä ja muista kauemmaksi.
Ois aika sairas juttu, jos sen kanssa paranisi.
On staattisena hyvä nähdä lärvejänsä kaksi
mieluummin kuin toisten aikaa tuhlailisi.
Käsi näkymätön ohjailee ja kellot vedättää.

Onhan se aika yksinäistä, kun yksin aikakin aika yksin jää.

Niin me mennään suurta pururataa:
ei reittiämme kukaan pysty muuntaan.
Siis pakoon juostaan selkä menosuuntaan.
Maalin kellottajat kuularuiskun lataa.
Liian vähän aikaa, liikaa ymmärrettävää,
ja liian nopeet viimein meistä viimeisiksi jää.

Levy jumittaa ja ristitulinäytös alkaa.
Ne, jotka jotain tietää, viisaat lauseet suluttaa.
Nyt eloonjääneet yhä ympyräänsä talloo yhtä jalkaa
sama mantra mielessään, se kuuluu: aika kuluttaa!
Tietäis, missä mennään, ettei tarvis tilittää.

Onhan se aika yksinäistä, kun yksin aikakin aika yksin jää.

Selite: 
Kukaan ei oikein tahtoisi olla ajan kaveri nykyään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot