”Onneksi olkoon” (en edes muista mistä puhuimme äsken)

Runoilija Nemacy

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuosien varrella kerätty runokertomus siitä, millaista on olla minä.

Tuntuupa hyvältä alottaa alusta.
 

Voisinpa saavuttaa kolmesataa nirvanaa
ilman sinua
ammentaen
kaiken sen mitä tarvitsen
jostain muualta

voisinpa saada sinut lopettamaan
jottei minun tarvitsisi
pitää
päätäni
kasassa
kaksin käsin
oksentaa pahaa oloa pois, maata vessan
lattialla, nukkua yksin isossa sängyssä,
itkeä tuskaani jonkun muun syliin, jottei
minun enää ikinä tarvitsisi kuiskata nimeäsi
tukehtuen suihkusta tulevaan veteen,
jotteivät sanasi olisi minulle ainoa hapen lähde.

Voisinpa nukkua itseni luoksesi tai pois tästä tilanteesta.

Selite: 
2010 - sinä sammut ja minä joudun teho-osastolle illan päätteeksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot