Kukapa olisi uskonut

Runoilija Nemacy

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuosien varrella kerätty runokertomus siitä, millaista on olla minä.

Tuntuupa hyvältä alottaa alusta.
 

Katso, kuinka olen tuhonnut meidät
erään uneni vuoksi
puhelun takia
yhden vilkaisun syystä
Katso, olen luullut että ikävälläni on
hänen kasvonsa
mutta kasvot
jotka hymyilevät
minulle
utuisten luomieni sulkeutuessa
kyynelteni kohdatessa silmäni
valona kivun lopussa
ne kasvot
jotka hymyilevät minulle

minun ikävälläni on sinun kasvosi.

Selite: 
2010
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot