Auringon uuvuttamat

Runoilija Nemacy

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuosien varrella kerätty runokertomus siitä, millaista on olla minä.

Tuntuupa hyvältä alottaa alusta.
 

Kasvosi ilkikurisessa
virneessä, kuin
naurahtelisit
minulle,
muttet kuitenkaan -

Siristän silmiäni
ja aurinko
leikkii väsyneellä ihollani
kasvotonta
nukkeleikkiä,

kaikista
hiuspehkoista etsin
juuri
sinua
(tietenkin)
mutten
ikinä
löydä.
Olemme kaksi auringon
uuvuttamaa
lasta

Elämänjanoisina
mutta minä
en
ole
sinun himosi tyydyttäjä.

Olen vain poissa tästä lopullisesti.

Selite: 
2010
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot