Ei enään päivääkään?

Runoilija Tanjuzka85

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.11.2005
Viimeksi paikalla: 22.2.2024 11:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pian en jaksa enään tätä elämää. Olen liian väsynyt yrittämään ja pinnistelemään. Huolimatta siitä, että minulla on ihminen joka rakastaa ja jota rakastan. On vain ajan kysymys koska väsähdän loppulisesti.

Kukaan ei tunnu ottan tosissaan kun sanon olevani väsynyt ja masentunut. Kaikki vain sanovat, että ”kyllä se tästä”.

Minkä takia ketään ei voi kysyä syytä? Olenko vain näkymätön ihminen tämän kaiken keskellä?

Selite: 
Kirjoitin ton kaks vuotta sitte ku olin todella masentunut.
Kategoria: 
 

Kommentit

tutulta kuulostaa,on ollut samanlainen tunne joskus,toivottavasti sinulla on nyt kaikki hyvin ja saat huomiota:))

 

Käyttäjän kaikki runot