Kullalleni..

Runoilija Biaatch

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heissuli vei kissan kalan vei.. xD
 

Muistan ajan jolloin ehkä ajattelin:
"Olisinpa sellainen ihminen,jota ymmärretään, joka tietää olevansa turvassa, jota rakastetaan.

Olisipa minulla joku johon voisin luottaa, joka ei kantaisi minulle kaunaa virheitteni vuoksi, joka hyväksyisi minut sellaisena kuin olen.

Löytäisinpä jonkun, joka antaisi elämälleni tarkoituksen, joka sanoisi ja osoittaisi minulle, minkä vuoksi kannattaa elää.

Nyt olen hänet löytänyt...!

Selite: 
Tässä runo minun kullalle... RAKASTAN SINUA AINA...!
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniita sanoja, kyyneleet silmissä (minulla), aivan ihana, tuon haluaisin itsekin sanoa kihlatulleni, toivottavasti kerrot sen myös omallesi ääneen.

 

Käyttäjän kaikki runot