Mielikuvitusmaailma

Runoilija Biaatch

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heissuli vei kissan kalan vei.. xD
 

Tahtoisin sut lähelleni ainoaksi oikeaksi ihmiseksi mielikuvitusmaailmaani. Rakkaudeksi elämääni sydäntä polttaen kertoisin salaisuuteni tahdon todistaa rakkauteni. Unissani olet jo minun, mutta elämässä sydämeni murskaantuu jos en saa muuriamme pirstaleiksi. Valtameren siniset silmäsi ovat kuin tuskalla huuhdotut. Hiljaisuus on kidutusta korvilleni, haluan kuulla huutosi. Olet minulle kuin satua "olen kasvanut sinuun kiinni, niin kuin lehdet puihin kasvavat. En toivo syksyä koskaan..." "Älä häviä yön mukana. Purista minua kädestä ja ole vierelläni kunnes aurinko nousee." Silloin minäkin tunnen olevani jonkin arvoinen.

Selite: 
Tässä runo jolla voitin Pronssia Kemin Kulttuuri kilpailussa 4-6.4-06
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin koskettava, niin koskettavaa!!!!! Voin samaistua runoosi täysin. KIITOS.

Olisi helpompi lukea jos rivitys olisi selkeämpi. No, kuitenkin, yhden hienon vertauksen tuolta bongasin: "Valtameren siniset silmäsi ovat kuin tuskalla huuhdotut" Ihan peruskiva runo muuten.

 

Käyttäjän kaikki runot