Eemun ja Theon muistolle

Runoilija Biaatch

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heissuli vei kissan kalan vei.. xD
 

Niin nuorena luoja teidät vei pois, niin paljon teillä edessä ollut ois. Pienestä se lähti, suuri siitä tuli. Jäljelle jäi vain muistot pienet sekä suuret. Ne muistot säilyy vaikka usko horjuu. Surusta pääsee yli vaikka muuri olisikin suuri..
Levätkää rauhassa ystävät hyvät <3 <3

Elämä on julmaa mutta sitä on elättävä..

Selite: 
Mun rakas ystävä Theo kuoli 9-10.2 Karjalohjalla tulipalossa ja siinä samassa meni Lehtisen Eemu (Kai Lehtisen poika) Tän runon tein vartavasten heidän muistolle... Kertokaa mielipiteenne..
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno sekä haikea runo muistoille ja ystäville hyville. Olen pahoillani menetyksestä.

aaw, =,( Ihana runo, varmasti, jos nuo ihmiset saisivat tämän lukea, he olisivat ylpeitä sinusta, ja olisivat onnellisia.
surullisen haikaileva ja kaipaava runo, rykkäsin :,>

Hieno runo hyville muistoille.

 

Käyttäjän kaikki runot