Melankolia

Runoilija f0814f25742fe61124127675c4d1f62a

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2010
Viimeksi paikalla: 16.9.2018 21:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Melankolia minut valtaa
ei toivoa paremmasta
taivaasta valuu tuhkaa
peittäen koko maan

Luulin löytäneeni palan onnea
mutta se murusiksi muuttui
käsissäni lämpöisissä
jotka taas kylmettyivät

Nyt mietin ainoastaan
jos kuolisin nyt
heräisinkö unesta
jossain toisessa maailmassa

Selite: 
27.10.2012
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää kerrontaa

 

Käyttäjän kaikki runot