Nimetön

Runoilija lyyrinen yksinäisyys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

im loosing touch
 

Hyvästi likainen betoni
kuolleet kasvot busseissa
harmaiden ikkunoiden meri

Minä palaan nyt.
Palaan,
vaikka oikeasti lähden

kotoa.

Selite: 
"missä miten päin täytyisi olla?"
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo pois lähdöstä :) Joskus tuntuu juuri tuolta. Ja onnea syntymäpäivänä! :)

 

Käyttäjän kaikki runot