Mennyt Vuosi

Runoilija LittleRedHen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen aika erikoinen ja todella syvällinen henkilö, joka tykkää runoista. Ainakin silloin tällöin :) Olen hyvin optimistinen ja sinisilmäinen ihminen, joten opin asiat usein kantapään kautta.
 

tulit vuodenajoiksi elämääni
sait ikiroudan sulamaan keväällä
toit lämpimän kesän

syksystä on rankkaa puhua
ensi sateet hakkaavat ikkunalautaa
katseesi tuntuu vielä niskassani
en päästä sitä karkaamaan
talvesta tulee kylmä

vuosi vuodelta,
on helpompaa
vuodenaikojen vaihtelua ei enää huomaa

mielessäni lämmittää edelleen
se kesä

Selite: 
tapahtui paljon
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot